Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid sjön klockan 12 idag


Välkomnar . . .


Den längsta natten
för i år har varit, jag
välkomnar ljuset

Det hörs hammarslag, någon
bygger hus för vår framtid




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-22 16:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd.
2015-12-28

  anits VIP
Fint skrivet om ljuset som återvänder!
2015-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord...hoppfullt och gott...
2015-12-24

  Anya VIP
Fint om det icke gripbara...tänker jag. Tycker särskilt om hammarslagen.
2015-12-23

  Chawa VIP
Underbart ljusbärande text med tillika fint passande foto och titel! Allt sammantaget skapar glädje, hopp och framtidstro! Tack min vän!
2015-12-23

  ULJO
Hoppas på ett gott 2016
2015-12-23

  Lars Hedlin
Gillar mycket! God jul :)
2015-12-23

  Bo Himmelsbåge
Mycket fint...!
Nu vänder det igen...!
Nu hörs redan framtidens
hammarslag för morgondagens
ljus...!
2015-12-22

    ej medlem längre
Ja, mycket efterlängtat!
Hoppfullt för framtiden!
2015-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Även jag välkomnar det faktum att det äntligen vänder.
Fint också att du och andra tar upp detta.
Annars brukar det alltid vara runt midsommar man får höra om att det vänder - och då är det inte alls lika angenämt.
2015-12-22

    Dan Myrbeck
Fin framtidstro!
2015-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Ljuset, ja, väl bekomme!
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP