Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivitet

Pirrandet pågår
Tankar lyser upp dagen
Minnet fastnat har




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-22 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnet går som strömmar...ljumma ibland, kalla ibland.
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén