Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRGÄNGELSENS BEFRIANDE UPPLÖSNINGSTILLSTÅND

Endast de är värda  respekt, vilka  går  leende
med rak  rygg  och  högburet  huvud  mot  sin
egen  upplösning, och  att  dö  med  värdighet 
är  en  sorti  som bör krävas  av de  som  levat
likt uslingar, däremellan  finns det  alla dessa
vilka inte ens  förtjänar  denna  förgängelsens
befriande upplösning.
-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-22 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP