Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDSPROBLEMETS PSYKOLOGISKA LÖSNING (I)

Det finns endast ett  sätt på  vilket  mänskligheten
kan bl botad ifrån sina  psykotiska vanföreställnin-
gar.som därmed på naturliga grunder kan komma
att friskförklaras,och det är att radera all slags vid-
skeplig religion,ifrån hennes medvetande,och lära
henne vetenskapliga röns fakta isället för inbillade
fantasifoster, detta  kommer ta några generationer,
men  på sikt kommer det falla i god jord.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-22 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP