Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fråga

 

Jag vet en väg
Varken in el ut

Jag vet en dag
Jag står kvar

Jag vet nu
Vad jag har

Svar




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-30 00:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra hopknåpat... riktigt fint.
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP