Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimma av

 

Låt det rinna av oss tills vi badar i en massa av hav
Regnet har redan börjat falla ner
Hur kan allt ovan vara klart som en smaragd när jag ser ..mer
Det känns som du flyttat in i min livsbok
Det känns som du åker ångbåt i min hjärnflod
Pulserar med hopp i allt som är kvar av återstod

Vad tänker du och vad gör du med mig
Vi tänker konstant samma tankar utan att ens vidröra
vidröra något om ens

Vi ser samma bilder utan att trycka på
Vi hör samma toner utan att byta ackord
Och ändå
Och ändå
Är det alltid bara du
Du tänker aldrig till
eller gör du?




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-08 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP