Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Falken berättar 16


Miraklet i Kristinehamn

 

"Där Kärlek och Respekt finns, finns också Förlåtelse."
~ Tankar från Det Goda Livet

 

 

I morse jag fick ett samtal på telefon
det var från min älskade son....
Han önskade God Jul & Gott Nytt År...
Och ska börja studera nästa år.
Det kändes viktigt att berätta det för mig -
Vilken underbar fantastisk grej!!

Vad är det som händer?
Jag ingenting förstår.
Men till Kraften ett ödmjukt Tack jag sänder.


Jag har burit på en sorg så stor
som bara ett förlorat barn kan ge....
Nu är det nyfödd glädje som i hjärtat bor
och om en framtid tillsammans jag vågar se.

Mirakel sker och nu kom det ett till mig
Tack älskade son, om du bara visste hur mycket jag älskar Dig.

 

 

 EvelynFalkMöller

 

 

 




Fri vers av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-23 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP