Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill poängtera att detta INTE handlar om spiritism. Sådant kommer från djävulen.


SKUGGAN AV FIASKO

skuggan av fiasko

följer mig hack i häl

skrider som mårran fram

genom frusen själ

vindpinad hed

där dragiga stugor stå

odödlig poesi

hörs knacka på

där, i den ensligaste bostaden

sitter den ensligaste

utav män

nås av en frändes

nedtecknade ord

nås, fastän denne

lämnat sargad jord

skuggan av fiasko

viker bort en stund

heden blir grönare

än gröna lund

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/12 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2015-12-23 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP