Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ RÄTTA SIDAN

årets kortaste dag är över

årets längsta natt likaså

det är ljuset som vi behöver

ljusa dagar som vi vill nå

veckor rusar förbi i ilfart

snart är julterrorn helt passé

jag ser fram emot bättre tider

när förvandlingarna ska ske

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-23 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP