Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rörig? jaa, kanske. men det är lite så jag är.


Där var du online och levande och glad

Där var du och online
och kontaktbar och vänlig
och snäll och allt det där
som bara du kan vara och allt det där
jag önskar att jag vore ja,
där var du och du mådde bra
hela du mådde tydligen bra
utom din arm och du verkade
inte ens ha saknat mig en sekund
du svarade inte ens på varför du
inte mådde bra i armen
innan du loggade ut
och lämnade mig frågande
igen och jag hade
ingen aning om varför du
inte hade saknat mig
en Sekund.

Det var tur att jag visste
sen innan varför du inte
mådde bra i armen
för visst var det samma arm
som jag knäckte åt dig
för en månad sen om fyra dagar
när jag förstod att du
inte saknade mig och att
du varken tänkte ringa
eller svara i din telefon
eller ringa tillbaka men haha,
du tänkte ju inte ens ringa
från början och hoppas att du
har ont i armen för jag
vet att det var jag som knäckte den.

På 90 mils avstånd minst
och i mina tankar och jag
knäckte vartenda ben i din arm
och sen lämnade jag dig
jag lämnade dig
så nu undrar jag om du svimmade
av smärtan efter att jag övergav dig
i mina tankar lämnade jag dig
gång på gång och i mina tankar hade du
en bruten arm och det var jag
som hade knäckt den åt dig
och detta betyder att egentligen
vet jag mera om dig
än du vet om mig
för jag vet att du mår bra
men inte i armen
och du vet inte ens att
jag saknar dig
men ändå inte.




Fri vers av Elisabet
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-04-26 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabet
Elisabet