Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en viskning vid ett middagsbord

stjärnor över zinkensdamm
de kanske faller denna natt
kylan biter i varenda nerv
önskningar är så långt borta

flaskorna som tömts på alkohol
har gått så många varv runt
alla dagar och alla år
du har säkerligen tappat tiden
hoppas tiden aldrig hittar dig
så du förblir tidlös
kanske odödlig
kanske bara i någons minne
en saga någonstans
en viskning vid ett middagsbord
ett rykte ute på stan

stjärnor över zinkensdamm
de kanske faller denna natt




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 505 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-26 17:00



Bookmark and Share


  Katinka VIP
En dikt om själarna vid Zinkensdam.

Varje själ är en stjärna!

Vackert!
2015-12-27

    Sefarge VIP
De tidlösa ordens
Vandring i rymden
Och att någon kan
Låsa av dem
I Framtiden
Skarpt skaldat!
:)
"Skål! För ett Nytt Åt
Med godhet bland
All Ondska"
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike