Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Du skall inte dräpa".


GUD HAR AKTAT MIG FÖRTROENDET VÄRD

att gå till vår nation - Sverige - med

Guds budskap angående dem,

av Hans avbilder, som vi

dödat i moderlivet,


samtidigt som det också är

en STOR ÄRA för mig

att vara talesperson

för över en miljon

i moderlivet

dödade,


som inte kan göra

sin röst hörd.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 121 gånger
Publicerad 2015-12-26 21:10



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Du är inte Paulus, du är ingen profet, du är nobody, inbilla dig inget annat.
2015-12-27

    Sven-Erik Sköld
Paulus: "Vår Herre Kristus Jesus, som har givit mig kraft, tackar jag för, att han har tagit mig i sin tjänst och funnit mig vara förtroende värd".

Det handlar således om Guds förtroende och inte klagokörens!

Med önskan om Ett Gott Nytt År!
S-E


2015-12-27

  sjungman
Det är patetiskt. Du begriper inte själv hur dum du är.
2015-12-27

  Onomatoprofet VIP
Talesperson? är du en person? du är en papegoja som snackar samma goja om och om och om, det finns inte en gnutta mänsklighet och än mindre gudomlighet i dig, du kan säga Jesus namn miljontals gånger men det gör inte nån skillnad, Jesus bor inte i ditt hus, du är en främling för alla inklusive Jesus och dig själv
2015-12-26

    Lars Gullberg




Stackars jävla stolle
vilken hemsk text

blodigt och slamsigt

ångest och bedrövelse

för alla dessa kvinnor som ska behöva läsa det här.

som blir betraktade som mördare

ditt förbannade svin


2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld