Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
King Elvis upplevde nog tillvaron som ganska trist och utlevad.


LIVET I FÖRSKOTT

Den !  blir utan som inte vill ha det
den kan få,utan vill ha det den inte
kan få.

Finsmakare  och  bortskämd,vittbe-
rest och beprövad,endast det bästa
kan väcka  den uttråkade dekadent-
en, som därtill är lika svåråtkomlig
som den dyraste ädelsten.

Men ! för den som upplevt allt,hört,
sett och njutit allt,spräckt alla gåtor
och hemligheter, för den ter sig nog
livet  som  en  urdrucken   vinflaska.

Att ta ut  livet  i  förskott, kostar  på
och man får ofta  betala  med  ränta,
sen  så  får  man  nöja  sig  med  rep-
riser.

För den som har allt och tröttnat på
allt, återstår endast intet.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-26 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP