Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 19:7-8


JESU VERK PÅ KORSET GÖR MÄNNISKAN I ORDNING FÖR HIMLEN!

Det är där Jesu "brud" - den troende -

får sin bruddräkt, som är de

heligas Rättfärdighet!


Den som förkastar Korset,

förkastar Himlen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 55 gånger
Publicerad 2015-12-27 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld