Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Allt kött är gräs".


MÄNNISKAN, EN FATTIG FIGUR

som inte ens äger sitt

nästa andetag,


men verkar äga det,

plus mycket mer

därtill!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 70 gånger
Publicerad 2015-12-28 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld