Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kortare version på en tidigare publicerad text


Medmänsklighet är ej partibundet

medmänsklighet är ej olika religions tillhörighet
medmänsklighet bär vi inom oss
och borde var orubbligt






















H.M.W copyright 2015




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Hanna Mari Wallin
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-28 23:05



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En väldigt god och fin tanke du förmedlar.
2015-12-30

  Lars Hedlin
Prexis så :) kram
2015-12-29

    ej medlem längre
Just så! skall det vara...
2015-12-29

    ej medlem längre
Jag greppar din brandfackla och bär den vidare till alla att beröras av!
2015-12-29

  Niliboy
Javisst, vi får öva oss fram!
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin