Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS ÄR INTE KVAR I NÅGON JULKRUBBA!

och inte heller på korset: men

där försonade Han världen

med Gud, vår Skapare!


Han är uppstånden och

levande! nu genom

Sin församling!


PÅ JORDEN.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-29 17:32



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Bra, att Du söker sanningen! Gå då direkt till Bibeln, Guds Ord! Mvh/S-E
2015-12-30

  Onomatoprofet VIP
hans ord är bara nåt du gömmer dig bakom men det hjälper inte, din falskhet syns tydligt ändå.

2015-12-29

    Sven-Erik Sköld
Hans eviga Ord finns i den, om det är Bibeln Du menar? Mvh/S-E
2015-12-29

  Onomatoprofet VIP
Jesus är inte kvar i någon bok heller så varför läser du den?
2015-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Han har överhuvudtaget inget med julen att göra.
Kristna som firar jul skymfar Gud.
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld