Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I AFFEKT

i affekt
ryms inte alltid respekt
i affekt
kan den som drabbas bli knäckt
intellekt
är hjälplöst mot min affekt
i affekt
blir inte eldsvådan släckt

LARZ GUSTAFSSON   29/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2015-12-29 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP