Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal visdom i nya kläder.


Dagens aforism 20151230




För att någon skall kunna älskas
måste det finnas någon som älskar.
Förutom någon värd att älskad bli?




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-30 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP