Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Kvinnans säd (JESUS) skall söndertrampa ditt (Ormens) huvud".


JESU KORS, GUDS -OCH KRISTENHETENS ENDA SEGERVAPEN!

Detta segervapen - där Ormens - Satans - huvud

blev krossat, under segrarens - Jesu - häl,

har Kristenheten själv ställt åt sidan,

inte Satan - Ormen - alltså, till

förmån för Lovsången, som

frälser ingen, eftersom

Gud inte sänt den

till Frälsning!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-30 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld