Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagsfärskt foto


Teckentydning


Ljuset skruvas upp
jag har redan sett tecknet
det allra första

Hästarna bidar, mörkret
är snart mycket långt borta


Till er alla poeter
Gott Nytt År 2016 ! 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-30 13:31



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar bild på hästarna!

Gott Nytt År till dig! Kram
2016-01-09

  Lars Hedlin
God fortsättning vännen och tack kram :)
2016-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu går vi mot ljus och vår...önskar dig också ett Gott Nytt År...
2016-01-04

  Monika A Mirsch VIP
Tack för ståtliga tecken inför det nya året - och Gott Nytt År till dig kära vän!
2016-01-01

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild av hästar i motljus!

Underbart med de första tecknen på Ljusets återkomst! För vi är ju små solstrålar allihop! Ljuset är bakom och förutsättning för allt Liv!

Gott Nytt Ljus År till Dig o alla andra också!

kramar!


2015-12-31

    ej medlem längre
Önskar dig detsamma! Kram, Ann
2015-12-30

  Bibbi VIP
Tack och detsamma till Dig!
2015-12-30

    Dan Myrbeck
Hoppas 2106 blir som bilden:

Något i hästväg!
2015-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det efterlängtade ljuset!
Önskar dig ett Gott Nytt År!
2015-12-30

  Linda CH VIP
Dessa ljusets tecken inger hopp! Tack!

Gott Nytt År!
2015-12-30

  Chawa VIP
Tack för dina ljusbärande fina ord och solhälsande bild!

Gott Nytt År!


2015-12-30

  Bengt VIP
Det är underbart att höra! :-)
2015-12-30

    Birgersdotter VIP
Härligt med ljuset! Gott nytt år!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP