Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i morse i soluppgången


Bön om beskydd


Årets sista dag
ber jag en ängel att gå
bredvid dig var dag

Ett naket träd som åter
ska börja lövas igen




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-31 13:50



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker bön, med hoppfullhet i!
2016-01-09

    Birgersdotter VIP
Fin önskan...
2016-01-06

  Linda CH VIP
Den här tar kag till mig! Tack för vackra och trösterika ord!
2016-01-05

  Lars Hedlin
Underbart fint vännen! kram
2016-01-05

  Sunlight
En sådan underbart vacker tanka

"ett naket träd som åter
ska börja lövas igen"

så fint...

2016-01-04

    Dan Myrbeck
Fint förhoppningsfull.
2016-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker bön med djup...mycket fint...
2016-01-04

  Bo Himmelsbåge
Vacker Bön om Änglabeskydd var dag
det behöver alla både Du o Jag
Nakna träd som ska skjuta ny knopp
av värme ömhet kärlek o hopp...
Tack för att varma Änglar som Du finns till
som kan ge oss värme o stöd när vi vill


2016-01-02

  Respons VIP
En fin förtröstan!!!
2016-01-02

  Anya VIP
vilken liten goding. Jaa många som behöver en ängel bredvid sig. Mycket fint.
2016-01-01

  Chawa VIP
En vacker och hoppfull bön att bära med sig in i det oskrivna. Bönen når med all säkerhet dit den ska. Tack att även jag som läsare får ta del och känna lite av ängelns varma beskydd!
2016-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, så fint!
2016-01-01

  Bibbi VIP
Tack och kram!
2016-01-01

  Monika A Mirsch VIP
I soluppgången tar trädet till sig allt ljus det beskärs - även i mörka tider. Ömsint vacker tanka!
2016-01-01

    ej medlem längre
Så vackert! <3
2015-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Varför ber du inte direkt till Gud?
Han har skapat änglarna.
2015-12-31

  Respons VIP
Vackert!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP