Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAULUS FÖRFÖLJDE DE KRISTNA OCH ANDADES HOT O MORDLUST!

står det i Bibeln, tills dess han mötte JESUS!

då blev han en av kristenhetens

allra främsta företrädare:

en banérförare,


som gav sitt liv för Honom

som vunnit hans: Den

korsfäste,


JESUS KRISTUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 72 gånger
Publicerad 2016-01-09 20:01



Bookmark and Share


  sjungman
Det är lite löjligt att hålla på så här. Han är ju lik en ensidig träskalle - ser allt på sitt enögda sätt.
Löjligt som sagt.
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld