Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄD UPP I TID OCH OTID

skriver Paulus, till sina andlige son,

Timoteus! Vad är då "otid" ?

kanske den tid som

inte passar

oss


MÄNNISKOR!

men däremot

GUD!


som vill att ALLA Människor skall bli

frälsta, och komma till kunskap

om sanningen, och få vet

när deras sista stund,

sista tillfälle att

bli frälst,

är.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-01-01 10:56



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Sköld, du har kört dig själv till botten, erkänn det för dig själv, inte för oss, vi vet redan det.

2016-01-01

    Lars Gullberg


Du är lika intolerant som en fascist
2016-01-01

    Sven-Erik Sköld
Tack! för att Du ändå tog Dig tid att kommentera den! Mvh och önskan om
Ett Gott Nytt 2016! S-E
2016-01-01

  sjungman
Den här texten är avancerat struntprat.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld