Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet dog ut

Du skämtar jämt
Allt vitt och brett
Om allt och inget

Oftast lockar du fram
Ett skratt hos mig

Fast ibland gör det ont
Riktigt hjärtskärande
Smärtande ont

Skrattet dör ut och försvinner
I glömskan tillsammans med det allvar
Du just snuddar vid

Jag går vidare med huvudet kallt
Så kallt att skrattet sakta dör ut

Ibland är ett skämt
Ett skämt för mycket




Fri vers av Mazy
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-01 13:27



Bookmark and Share


  Trädskugga
Skarpt iakttaget fenomen i bra belysning :)

(Kanske manligt skämt och allvar går hand i hand, emedan kvinnor delar upp med gränser emellan?)
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mazy
Mazy