Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad BLAND ANDRA Margot Wallström (Avgå och gör Sverige en tjänst!)


KAMEL-EONTER

när myggen väl har silats

ska kameler sväljas ner

och om du gapar större

så får du plats med fler

tre apor satt i trappan

monkey see and monkey do

men ser och hör man inget

är man fånge i sitt zoo

 

man ursäktar det ena

med det andra någon gjort

med ord så sirapslena

i ett spel med märkta kort

det som var fel i förrgår

är plötsligt rätt i dag

man trampar inga morrhår

för här gäller djungelns lag

 

 

för kamouflagekonstnären

kameleonten på två ben

så hägrar karriären

så lockar väl succén

och sitter den på tvären

kamelen i ens hals

så lindrar man besvären

med någon annan vals

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/1 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2016-01-01 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP