Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ FEL SIDA AV LINSEN

dokumenterar du världen?

argumenterar du mot?

du står så graciöst smidig

sinnet besudlas med sot

är det ett jobb och din hobby?

kameran är säkert dyr

din kropp är så fotogenisk

att det är bäst att jag flyr

 

LARZ GUSTAFSSON 1/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-01-01 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP