Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS ÄLSKAR MIG!

som Han älskar varje annan Människa

på jorden: Han har gett Sitt liv för

oss alla, och BEVISADE med

det Sin kärlek till oss: så

står det i Bibeln.


Han hatar inte - eller tycker illa om -

Människan, Guds avbild, men

Han hatar våra onda

gärningar!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-01 15:28



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Den tron kan Du släppa, till förmån för vad en god herde talar, som ju vill sina fårs bästa. I det här fallet, evigt bästa. Mvh/S-E
2016-01-02

    Ken Cassel
Så står det i bibeln
Tror du verkligen på allt som står i den
Så om det stod att alla människor måste hoppa ner ifrån Niagara fallen skulle du åka dit och göra det`
Hoppa
Börjar faktiskt att tro att du gör det
S-E
Tror på varenda bokstav som står i bibeln
Tycker synd om dig då S-E som är så enormt korkad...

Vänligen Ken
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld