Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TÄNKER INTE SJUNGA LOVSÅNGER TILL GUDS ÄRA!

medan skaror av Människor går

evigt förlorade, då de inte

får höra "talet om

korset"


som är budskapet om deras

egen frälsning!


Då kristenheten i stort ställt

det talet åt sidan, till

förmån för sina

lovsånger!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-02 10:07



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Jag dyrkar Honom som hängde på träet för min synds skull: gav Sitt liv för mig. Mvh/S-E
2016-01-02

  Onomatoprofet VIP
du dyrkar en träbit
haleluja
2016-01-02

  Onomatoprofet VIP
ja sjung om korset!

trä trä trä
bä bä bä
trä trä trä
nä nä nä
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld