Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONCENTRAT

här frodas det i koncentrat

en orgie i hån och hat

här gnistrar kärnan ondskefullt

så lyser det som är ockult

och översittarleenden

ett tecken på beteenden

som präglar alla fega kryp

som säger vad du är för typ

en kejsarinna utan plagg

ett djävulsyngels fräcka agg

"normala" - ni är fler än vi

ni lever i ert drömmeri

där sitter alla kläder på

och himmelen är altid blå

en överraskning väntar er

ni svin, som sitter där och ler

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-01-02 13:17



Bookmark and Share


    Novemare
Rakt på spiken !
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP