Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det måste vara något speciellt med väntrum. Blir man inte frisk hemma, så sitt fyra timmar i ett väntrum.


Väntrum





Folk säger att livet är ett väntrum
där man antingen väntar på döden eller livet.
Men man kanske bara vill bli frisk.

Då brukar man säga saker.
Önska går ju.
Eller vänta ut det som är på gång.

Ringer det på dörren
så är det för att den som skulle komma ut
för att leka

själv står och ringer på en dörr
för att den som skall vara inne
skall komma ut och leka.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-06 02:19



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fin och levande text. lekkamraten... stegen i trappan eller bara bli frisk. ja bra text som vänder sig om och ser sig komma springande.
kanske.
2016-01-09

  Micael Axelsson
De däringa väntande rummen kan minsann vara hiskeligt frustrerande irriterande!

Får lov att hålla med Nanna X; Tänkvärd text, inte minst ingressen

Finner mig fascineras av denna fabel/saga, väl ordat!
2016-01-06

  Nanna X
Tänkvärd text, inte minst ingressen :-)
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP