Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROSGESTALT I ÅKERTEGEN!

lugn och fast i stegen!


Från morgonväkt

till aftonbud


i trofast tjänst

för Gud:


i sommarsol, i dagar grå,

från år till år.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-02 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld