Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla väntar

på att Någon skall göra Något
Så blir den som behöver hjälp och stöd
utan































H.M.W copyright 2016




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Hanna Mari Wallin
Läst 330 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-02 21:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mycket vanligt tyvärr!
2016-01-05

  StinaJ VIP
Tyvärr är det nog så...
2016-01-04

    ej medlem längre
Det är nog tyvärr alltför vanligt att man gör det.
2016-01-03

  louisegirl
ALLA kan göra något <3
Bra förmedlat!
2016-01-03

    ej medlem längre
Du håller medmänsklighetens fackla högt för oss alla att se!
2016-01-03

  Marita Ohlquist VIP
"Någon" är vi alla.
Må facklan aldrig sluta brinna.
2016-01-03

    Marica Dahl
Ja, visst är det så...tyvärr verkar det finnas många som bara väntar på att någon annan ska göra någonting, för att själv slippa. Snyggt förmedlat!
2016-01-02

  aol
Gillas så sant vännen
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin