Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNIVERSITY OF MAKEBELIEVE IN DREAMS OF UNREALITY

Metafysikens  grunder, vilka  bygger  på  allt
bortom  normala  förstånd och begreppsvärl-
dar  bortom  fysikens   substantiellt  synbara
verkligheter, där  mänskliga  intellektet  inte
begränsas, tämjs och hämmas, av vetenskap-
ligt fastslagna förstånd,där tar metafysikens
outgrundlighet vid.

Den kausalitet där orsaker och verkan anges
som referenser, är ingen 100%-igt säker sats,
enkom  för  att  det  logiskt  skulle  finnas  en
"orsak"till en "verkan" eftersom  det ständigt
förekommer   slumpartade   händelseförlopp,
vilka  som  till  synes, utan "orsak" föranleder
en "verkan" samt att det likväl finns efterverk-
ningar som är verkningslösa.

Där den  mänskliga  intelligensen tar slut, tar
galenskapen vid.

För varje  ny  upptäckt i det  mänskliga  vetan-
det visar  på  att  den  mänskliga  hjärnan  vet
mer än hon var medveten om., där  "tron"  är
en bräcklig is,som den vilken "vet" inte går ut
på, och hur många  har  inte  tänkt : " oj !  det
visste jag inte, eller  det hadde man väl aldrig
kunna tro"

Den mänskliga  intelligensens  gränser  utvid-
gas  enbart  genom  de  individuellas  vågspel
av att tänka  självständigt, och bryta  mot det
sociala normtänkandet, att helt hänge sin tan-
kecerebration  åt det redan  uttänkta  generer-
ar ingenting,skriv den bok som aldrig skrivits,
är mitt motto.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-02 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP