Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa Jag

sa 

jag

att

jag älskar dig

sa

jag

att

du är vinden 

sa 

jag

det




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-11 06:54



Bookmark and Share


  Dick Ainranher
Jag har just hittat en gömd pärla. Elegant!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP