Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni får förlåta

Ni får förlåta mig
jag kommer aldrig mer trycka på "gilla"
det känns så fel
att allt det stora ska förloras i det lilla
ursäkta mig
men Fejan är bara skit
och ändå trillade jag dit

Ni får förlåta mig
men jag vill spy på alla krönikörer
som tror de vet allting om barnuppfostran
och om stjärnfrisörer
ursäkta mig,
men där är ni, här är jag
och era ord är inte lag

Ni får förlåta mig
jag tänker inte läsa mer om kriser
eller regeringen som bara sätter stopp
och höjer priser
ursäkta mig
men nu har det gått för långt
nu börjar hjärtat mitt bli trångt

Ni får förlåta mig
jag orkar inte höra mer om bomber
om flyktingbarn som kommer hit
eller orkaner eller tromber
ursäkta mig,
jag vet att jag har det bra
men som jag längtar varje dag




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-03 02:31



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så känner vi nog alla
Kramar
2016-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Du har min fulla förståelse.
2016-01-03

    ej medlem längre
Nickar instämmande, av mig är du mer än förlåten!
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP