Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Ni skall vara heliga, som Han är helig".


OM JESUS SKALL KUNNA GÅ PÅ JORDEN BLAND MÄNNISKORNA

måste Han göra det genom Sin församling,

som är Hans kropp på jorden, och för

att Han skall kunna det, måste

den vara ren som Han är

ren och helig som

Han är helig


och ledda av Anden

som Han var.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-03 11:41



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Det är inte frågan om att läsa Bibeln, det är en vägkarta. Det handlar om att ta emot JESUS. "Den som har Sonen, har livet". Pröva själv, får Du se/uppleva exakta det. Mvh/S-E
2016-01-03

    Lars Gullberg
Där är man inte i skuggan av att sälla sej

inte förrän man läser bibeln femton gånger om dagen

Det kallas även radikalisering
2016-01-03

  Onomatoprofet VIP
ja det är här den heliga Skölden kommer in i bilden!
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld