Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ORDRIKA MÅNGFALDENS REVOLUTION

Se ! och hör !  hur orden vältrar sig, tar sig
in, tränger sig på, övermannar  de  tidigare
orden, och tränger ut dem  för sina mer ny-
anserat realistiska, vars  verifierande sann-
ingsresearch  får  kött och blod  och börjar
föröka sig i sin ideologiska framtoning.

Dessa  ord, är  de  vilka  som gömts  undan,
och  låsts  in  för  världen, men  som  brutit  
sig  ut  ur  sin  fångenskap  för  att  utnyttja
yttrandefrihetens lov.

Dessa är revolutionens ord,omdaningarnas
ord, där  alla  värden  omvärderas  från alla
likas  värden  till  alla  olikas, för  en  rikare
mänsklighet av olika personligheters fallen-
het,i sina genbanker,som gör världen till en
blomstrande  mångfacetterande  mångfald,
som  breder  ut  sig  på mänsklighetens äng.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-04 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP