Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Jag betygar för er nu idag, att jag inte bär skuld för någons blod, för jag har inte UNDANDRAGIT mig, att för er förkunna ALLT Guds rådslut".


SVENSK KRISTENHET BORDE BE LANDETS FOLK OM FÖRLÅTELSE!

för att ha underlåtit att predikat sanningen

för dem, om "synd, rättfärdighet och

dom" d.v.s. om Jesu död på korset

och VARFÖR!


Utan i stället ha ägna sig åt, att

sjunga Lovsånger, som frälser

INGEN!


Förkunnelsen, som Gud sänt, om "synd

rättfärdighet och dom" har med

svenska folkets EVIGHET

att göra


och att BLI SVIKEN på den punkten,

är det VÄRSTA SVEK

som finns.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger
Publicerad 2016-01-04 09:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som förkunns är ett ytligt lycko"evangelium".
Man smeker den gamla naturen istället för att ge den dödsstöten.
Imsen var en av de få som vägade ta upp detta och nämna saker vid dess rätta namn.
I dag äger ytterst få verkligt djupa och verkliga omvändelser rum i Sverige. Frälsningen sitter, som den norske profeten Severin Larsen sade, i tungspetsen.
Detta är ett tidstecken.
Vi lever, som Branham påpekade, i Laodiceas tidsålder - avfallstider.

2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld