Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johannes Döparen: "Se Guds lamm, som bär bort världens synd".


JESUS - GUDS LAMM - HAR GJORT SITT!

på Golgata kors, men vi - kristenheten - skall

bära ut den Frälsande sanningen

till folket!


men vi gör inte det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger
Publicerad 2016-01-04 09:22



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Varnar. Mvh/S-E
2016-01-04

  Onomatoprofet VIP
hotar du?
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Du är varnad. Mvh/S-E
2016-01-04

  Onomatoprofet VIP
Hån? nej jag säger som det är, du ÄR en falsk profet, vad FÖRMÅR DU MER än döma andra, hata, anklaga och predika om domedagen?

Mvh/Op
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Är hån allt Du förmår? Med det kommer Du inte långt, mer än till Ditt hem "på den andra stranden", d.v.s. till Satans boningar. Mvh/S-E
2016-01-04

  Onomatoprofet VIP
Bä bä vita lamm har du någon ull?
Nä nä varg är han i fårakläder
Falsk profet Sköld
för guds skull
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld