Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA DESSA DAGAR

jag omvandlar dagar till konst

det är ett fantastiskt projekt

en förmån förunnades mig

som står utan vän, utan sekt

så blev jag då levnadskonstnär

med aktivitetsstöd, bevars

vad gör det då om några få

ser allt som en svindel, en fars?

 

 

det är inte warhols fabrik

och alls inte señor dali

de hade en annan publik

och kretsar de rörde sig i

förlängningen av den jag är

är inte en fallossymbol

jag är solitär proletär

med himlen som slutgiltigt mål

 

 

 

du är kanske opretentiös

det är inte jag - långtifrån

jag må vara oambitiös

men är dock en Gudsrikets son

det borgar för hög kvalitet

för rymd, vidd och kampatmosfär

men inte för fullkomlighet

jag är blott en levnadskonstnär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2016-01-04 10:32



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Det kan vara riktigt berikande - att vara levnadskonstnär. Jag gillar den nakna men ändå varma sanningen.

2016-01-04

  Bossepoet från Österbotten
Ett epos av en levnadskonstnär
värdig en sann
Gudsrikets son
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Levnadskonstnär, ett bra,positivt ord tycker jag.
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP