Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM VILL BLI POPULÄR

väljer inte, att bli talesperson för över

en miljon i moderlivet dödade

barn, den slakten anser

de flesta är helt OK

eller så tiger

man

som präster och predikanter,

Ordets tjänare, i många

fall, gör.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 169 gånger
Publicerad 2016-01-04 11:32



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Den är egentligen Din, med tanke på att Du är skapad till Guds avbild. Har en hög bestämning med andra ord. Mvh/S-E
2016-01-04

    Lars Gullberg
Varför då ?


2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Den "kronan" önskar jag även Dig! Mvh/S-E
2016-01-04

    Lars Gullberg
Ja du har satt på dej bibeln som en krona och springer runt och anser dej maktfullkomlig av Guds ord
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Bibeln är det. JESUS: "Den som älskar mig, håller mitt ord". Mvh/S-E
2016-01-04

  Staffan Nilsson
"Oss kristna" säger LG.
Varken LG eller Sköld är talespersoner för alla kristna.
Försök vara lite ödmjuka.
2016-01-04

  Onomatoprofet VIP
Som sagt.
2016-01-04

  Larz Gustafsson VIP
De som talar mest om tolerans är de mest intoleranta.
De som menar sig vara kärleksfulla visar sitt hat mot oss kristna.
Satans hycklande svin!
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Djävulen, har enligt JESUS. "kommit ENBART för att stjäla, slakta och döda" således även barn i moderlivet.
Mvh/S-E
2016-01-04

  Onomatoprofet VIP
ja hur vad det där? vad hjärtat är fullt av, talar munnen.

vi talar om kärlek, medkänsla, tolerans, respekt, förståelse och öppenhet

vad talar du om? svek, mord, korset, synden, slakten, blod , satan


vem är det som är Satan här?
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Ni tre berättar själv vilka Ni är: ingen kan göra det bättre, än Ni själva./Mvh/S-E
2016-01-04

    Lars Gullberg


extrem högerpropaganda som inte hör hemma i ett modernt demokratiskt samhälle
2016-01-04

  Staffan Nilsson
Bibeln anser att foster har noll värde.
Läs gärna min "Bibeln struntar i foster", https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1926469
Vi har en sund lagstiftning kring abort.

2016-01-04

  Onomatoprofet VIP
det här är vad DU FÖRMÅR! hata hata hata
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld