Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JESUS STÅR DET I BIBELN, GUDS ORD

"Du har älskat rättfärdighet och hatat

orättfärdighet, därför har Din Gud,

O Gud, smort Dig med Glädjens

olja, mer än Dina medbröder".


JESUS älskar Rättfärdighet och

hatade Orättfärdighet, och

det ger konsekvenser i

form av jublande

glädje!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 145 gånger
Publicerad 2016-01-04 12:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du måste böja dig för sanningen. Jesus var en bluff. det är jag som är Människosonen, inte Jesus. T
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Bibeln säger det. Mvh/S-E
2016-01-04

    Lars Gullberg
Ja DU säger det

eller är det Gud själv som sitter bakom skärmen
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Den som förkastar det JESUS gjort på korset - dött för våra - Människans - synder, går evigt förlorad.

Det är inte min sanning, utan Bibelns, Guds Ords. Mvh/S-E
2016-01-04

    Lars Gullberg


Så resonerar inte ens ett barn


måste hela tiden rikta hela sin hand mot

för att övertyga sej själv om att hans tro är sanningen

Set värsta är att du dömer de som inte delar din tro

Exakt samma sak som Nazismen IS

och all annan diktatur
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Fråga Satan, som verkar vara Din herre, vad han tycker om Jesu kors? det jag älskar och där hans huvud blev krossat. Mvh S-E
2016-01-04

  sjungman
Satan är nog glad för Sköld, om han finns.
Därför att en mera fördömande människa är det svårt att hitta.

Och inget tyder på att han är mottaglig för kritik. Han bara fortsätter sina patestiska påhoppp på människor som lever gott utan gud.
2016-01-04

  Onomatoprofet VIP
när skrattade du sist? när du var barn eller inte ens då kanske
2016-01-04

  Onomatoprofet VIP
ja det sprudlar av glädje från dig verkligen, du lyser, hela Sverige blir ljust

så patetisk du är
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Läs en gång till, noggrant, då kanske Du upptäcker, också Du, orsaken till denna glädje! Den saknar f.ö.Satan och dennes medarbetare. Mvh/S-E
2016-01-04

    Lars Gullberg
vad skrattar du åt i din kristenhet ?
är det ett skadeglädjande porlande skratt eller är det ett självgott äkta skratt från dej till oss förtappade och förlorade ?
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld