Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROFETISKT RASERI

 

man bygger hela tiden

nya fängelser åt mig

min frihet förefaller vara fruktad

man finner hela tiden

nya fotbojor åt mig

så tror man att man håller dåren tuktad

men det är ej till fångenskap

som jag blivit kallad

det kan man läsa i galaterbrevet

jag reser mig mot packet

mitt vredesrop skallar

profetiskt raseri mot hela drevet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/10 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-01-04 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP