Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON SKREV ATT JAG INTE FÅR KOMMA IN I HIMMELRIKET!

som privat kritik: men det bestämmer

ingen människa, inte skribenten

heller!


Här på sidan vill somliga avgöra

vad som får skrivas, eller ej,

och uppenbarligen


vill en del också avgöra vem

som får komma in

i himlen:


så anspråksfullheten har

ingen gräns!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger
Publicerad 2016-01-04 19:57



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Den som vandrar med mig, skall förvisso inte vandra i mörker, utan ha livets ljus".
2016-01-04

    Sven-Erik Sköld
Det är Ditt val. Själv har jag valt att följa JESUS. Mvh/S-E
2016-01-04

    ej medlem längre
Jag har köpt en enkel biljett till helvetet, den kostade mig kakor och sodomi.
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld