Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Dårarna säger i sina hjärtan: Det finns ingen Gud".


SOMLIGA HÅLLER FÖR SINA ÖRON OCH STÄNGER SINA ÖGON!

för att slippa höra -och läsa om Sanningen


Sanningen, som skall rädda

deras eviga själar.


Själv anser jag, att det är

ovanligt korkat!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger
Publicerad 2016-01-04 20:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De tre aporna.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld