Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKANS HÖGMOD SKILJER HENNE FRÅN GUD

Högmodet - en Satans egenskap - skiljer Människan

från Gud, från hennes Skapare: då JESUS

kommit ENBART till de ödmjuka


för att benåda dem "i Den

älskade" -i JESUS,

Guds Son.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-09 10:54



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Och skriv nu inte några citat SNÄLLA
2016-01-09

    Lars Gullberg
Beskriv poesi
2016-01-09

    Lars Gullberg
Beskriv skillnaden mellan dej och mej
2016-01-09

    Lars Gullberg
Beskriv dej själv i förhållande till oss människor
2016-01-09

    Lars Gullberg
beskriv människorna
2016-01-09

    Lars Gullberg


Beskriv godhet Sven
2016-01-09

  Onomatoprofet VIP
Följer jag inte bibeln? Bevisa det!

På vilket sätt följer inte jag bibeln? Så den som inte följer/tolkar bibeln lika bokstavligt som du är inte kristen?

Din kristenhet kan inte kallas kristenhet. Det är fanatism. Har Inget med Gud att göra
2016-01-09

    Sven-Erik Sköld
Om Bibeln är "sanningens ord" är det inte särskilt svårt, att konstatera, att Du inte följer den i särskilt hög grad. Mvh/S-E
2016-01-09

  Onomatoprofet VIP
Du säger att jag inte kan bevisa att du ljuger, bevisa att JAG ljuger istället då!

När du inte kan svara, skriver du ny "dikt"
Svara nu, vem av oss ljuger?

Den som tiger, han ljuger.
2016-01-09

  Onomatoprofet VIP
den heliga anden talar genom mig nu, han har flyttat in hos mig och han säger: jag , den helige anden har aldrig talat till någon Sköld

bevisa att jag ljuger!
2016-01-09

    Lars Gullberg
Om du tittar med egna ögon på din text
så ser du din egen spegelbild

alltså

likt en projektor

du projicerar egentligen dej själv
2016-01-09

    Lars Gullberg
Du fortsätter att svinga din yxa här

dömer

och hugger

undrar vem det är som är ormen hmmm ?
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld