Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANNEN SOM KOM IN MOT SLUTET

jag var mannen som kom in mot slutet

men sen mötte jag Begynnelsen

och nu spar jag inte alls på krutet

Han har visat mig befrielsen

man kan skriva liberala böcker

där man bortförklarar nästan allt

svepa in alltsammans i ett töcken

retuschera Sanningens gestalt

det förändrar ingenting i grunden

Riket vacklar inte, det står pall

kanske känner man sig lugn för stunden

men trots allt är lögnens saga all

jag var mannen som kom in mot slutet

men nu finns det faktiskt inget slut

röret krossas inte, fastän brutet

vägen hem är alltid vägen ut

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-01-06 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP