Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKANS BOENDE PÅ JORDEN ÄR ETT PROVISORIUM!

alla - utan undantag - är uppsagda

till flyttning, men det syns inte

mycket av det, i vårt

välfärdsland:


där de flesta ägnar sig åt det

förgängliga, i stället för

åt själen: det

eviga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 54 gånger
Publicerad 2016-01-09 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld