Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ".


MÄNNISKANS BOENDE PÅ JORDEN ÄR ETT PROVISORIUM!

alla - utan undantag - är uppsagda

till flyttning, men det syns inte

mycket av det, i vårt

välfärdsland:


där de flesta ägnar sig åt sådant

som är förgängligt, i stället

för själen: det

eviga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-06 12:09



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Plus förgängelsen som Du har i Din kropp och jag i min. Vågar Du se den? och får det några konsekvenser för Dina livsval, Dina livsvägar? Mvh/S-E
2016-01-06

  M M Mannheim VIP
Vi är uppsagda för att andra kan flytta in.
2016-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag är en främling.
Jag är en pilgrim.
Blott en afton bor jag här.

Här har vi ingen varaktig stad, säger Hebréerbrevets 13:e kapitel.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld